Прва лабараторија CITILAB у Србији

Citilab је почео са радом у Србији. Услуга водеће руске медицинске лабараторије су доступне у Београду.

Највећа мрежа лабараторија у Русији, Citilab, започела је рад у Србији. Драго нам је што становништву Србије можемо да понудимо руске технологије и системе за тестирање у српској лабараторији Citilab. Драго нам је што вам нудимо више од 300 различитих врста тестова – од дијагнозе урогениталних инфекција до откривања генетских абнормалности и брзог откривања нове COVID-19 инфекције.Наше компетенције

350 сопствених и партнерских центара за узимање билошких материјала
Лабараторија врши преко 2000 различитих тестова
Компанија већ 20 година послује у складу са највишим стручним стандардима квалитета

Производни капацитети CITILAB

CITILAB је један од лидера на тржишту лабараторијске дијагностике у Русији, компанија успешно послује у свим регионима Руске Федерације без изузетка. Већ су отворене и функционишу осам лабараторијских комплекса, 350 сопствених и партнерских центара за узимање биолошког материјала, успостављена је сарадња са више од 1000 партнерских приватних и јавних здравствених установа. Лабараторија врши преко 2000 различитих тестова. Компанија послује према највишим стандардима квалитета већ 20 година и с правом је референтни центар највећих светских произвођача опреме.

У блиској будућности планирамо да отворимо три кабинета за терапију за вршење лабараторијских анализа у Београду.
Планирамо да у Србију такође дођу водећи руски стручњаци који ће вршити пријем становништва по питањима мушког и женског здравља.

Ефикасни PCR тестови за откривање COVID-19

Током ,,првог таласа'' пандемије у Русији, ови системи за тестирање су се показали као најосетљивији и најквалитетнији (закључци су донети на основу рада наше PCR лабараторије са свим познатим и регистрованим системима за тестирање у Руској Федерацији). Системи за тестирање за откривање новог типа вируса корона SARS-CoV-2 (COVID-19), као што и амплификатори DT-96 Prime, имају CE сертификат.

Заједничким напором победити COVID-19

Током пандемије CITILAB је стекао огромно искуство у масовном тестирању становништва Русије методом PCR.Данас је то једина техника која омогућује процену присуства или одсуства РНК вируса у човековом организму. На подручју Русије CITILAB свакодневно врши до 10 хиљада истраживања.Компанија планира да пружи помоћ српском здравственом систему, примењујући знање и искуство у борби против COVID-19 стечени у јеку пандемије.