CITILAB grupa od sada i u Srbiji

Prva ruska laboratorija u Srbiji

CITILAB grupa od sada i u Srbiji


Po prvi put ruska mreža laboratorija otvara svoje odeljenje izvan postsovjetskog prostora i to u Srbiji u Beogradu.
Ovo je važan korak i novo poglavlje u životu kompanije. Velika je čast i odgovornost predstavljati rusku labaratorijsku dijagnostiku u inostranstvu“, kaže Oleg Ickov, generalni direktor CITILAB-a. Laboratorija u Beogradu fokusiraće se na molekularnim i genetskim istraživanjima i upotpuniće postojeći asortiman srpskih medicinskih i laboratorijskih mreža. Nadamo se bliskoj saradnji sa vladinim medicinskim institucijama, planovima za integraciju sa medicinskom zajednicom, uvođenju najsavremenijih algoritama pregleda. Za mnoge analize koje su prethodno zahtevale dugo čekanje, pružićemo rezultat za 1 dan“.

Ukupan kapacitet novog labaratorijskog kompleksa biće više od tri miliona uzoraka godišnje. Obim insvesticija u evropski projekat je 1 milion evra. CITILAB je deo grupe Medma, čiji je osnivač i predsednik Julaj Magadev
Labaratorija u Beogradu je deseta, jubilejska za mrežu CITILAB. Ostali labaratorijski kompleksi nalaze se u Rusiji i susednim zemljama. Deset naših labaratorija pružiće velikom delu stanovništva Ruske Federacije i stanovnicima prijateljskih država visokokvalitetne medicinske usluge i tražene laboratorijske testove. Među partnerima su velike državne i komercijalne medicinske organizacije, ukupno ima više od 4000 partnera.
Danas mreža CITILAB obuhvata više od 330 domova zdravlja, a novi laboratorijski kompleks u Beogradu otvara mogućnosti za razvoj mreže.

CITILAB je prva ruska laboratorija u Srbiji!Call Now Button