Politika privatnosti

Prikupljanje i zaštita podataka korisnika

CITILAB u skladu sa zakonom Republike Srbije štiti privatnost svojih korisnika. Na web prezentaciji CITILAB-a postoji opcija prikupljanja ličnih podataka korisnika (ime, prezime, broj telefona, mail adresa). Navedene podatke korisnik ostavlja dobrovoljno, čime daje saglasnost da se ti podaci koriste u svrhu kontaktiranja, analitičke obrade web prezentacije, naknadnog informisanja o ponudama ili posebnim promocijama.

Korišćenjem web prezentacije CITILAB korisnik potvrđuje da je upoznat sa načinom prikupljanja ličnih podataka u skladu sa zakonom i da je saglasan sa obradom tih podataka. CITILAB sve podatke čuva i obrađuje uz najsavremenije mere zaštite podataka u skladu sa zakonom Republike Srbije.

Saglasnost o obradi podataka korisnik može da opozove pisanim putem laboratoriji CITILAB.

Korišćenje kolačića

Korišćenjem web prezentacije CITILAB korisnik prihvata upotrebu kolačića koji se postavljaju na računaru korisnika. Kolačići na računaru korisnika daju mogućnost CITILAB laboratoriji da dobije informacije o načinu pristupa web prezentaciji CITILAB i upotrebi web prezentacije. Informacije prikupljne putem kolačića daju mogućnost CITILAB laboratoriji da upozna korisnike web prezentacije radi poboljšanja pretrage i radi unapređivanja web prezentacije. Korisnik ima mogućnost onemogućivanja kolačića u skladu sa podešavanjima u web pretraživaču.

Stranice na web prezentaciji https://citilab.rs/ koriste Google analitiku. Podaci o koriščenju web prezentacije se prikupljaju upotrebom alata Google analitike.

Promena pravila

CITILAB zadržava pravo da bez prethodne najave promeni politiku privatnosti. Svaka promena politike privatnosti će biti objavljena blagovremeno. O bitnim promenama i dopunama svi korisnici biće na vreme informisani objavom na web prezentaciji.

Call Now Button