Повратак

Међународно ширење групе CITILAB.

Објављено: 02.06.2021    Ажурирано: 30.07.2021
Међународна мрежа CITILAB отворила је десету лабараторију – у Србији.
По први пут руска лабараторијска мрежа отвара своје оделење изван постсовјетског простора – у Београду, Србија.

,,Ово је важан корак и ново поглавље у животу компаније. Велика је част и одговорност представљати руску лабараторијску дијагностику у иностранству'', каже Олег Ицков, генерални директор CITILAB-a. Лабараторија у Београду фокусираће се на молекуларним и генетским истраживањима и употпуниће постојећи асортиман српских медицинских и лабараторијских мрежа. Надамо се блиској сарадњи са владиним медицинским институцијама, плановима за интеграцију са медицинском заједницом, увођењу најсавременијих алгоритама прегледа. За многе анализе које су претходно захтевале дуго чекање, пружићемо резултат за 1 дан''.

Укупан капацитет новог лабараторијског комплекса биће више од три милиона узорака годишње. Обим инсвестиција у европски пројекат је 1 милион евра. CITILAB је део групе Мedma, чији је оснивач и председник Јулај Магадев

Лабараторија у Београду је десета, јубилејска за мрежу CITILAB.Остали лабараторијски комплекси налазе се у Русији и суседним земљама. Десет наших лабараторија пружиће великом делу становништва Руске Федерације истановницима пријатељских држава висококвалитетне медицинске услуге и тражене лабараторијске тестове. Међу партнерима су велкике државне и комерцијалне медицинске организације, укупно има више од 4000 партнера.

анас мрежа CITILAB обухвата више од 330 домова здравља. Нови лабараторијски комплекс у Београду отвара могућности за развој мреже..

Остале вести

30.12.2021

RADNO VREME ZA NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE i BOŽIĆ

RADNO VREME ZA NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE i BOŽIĆ
29.12.2021

CITILAB nudi svojim pacijentima 20% popusta na dva profila «PRE VAKCINACIJE» tokom januara 2022

CITILAB nudi svojim pacijentima 20% popusta na dva profila «PRE VAKCINACIJE» tokom januara 2022